Peste 1000 de pachete de țigări, confiscate în Maramureș

Data:

Ieri, 07 februarie, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de contrabandă.

Fapta ar fi fost comisă de un bărbat de 56 de ani din Bocicoiu Mare și de fiica acestuia, o femeie de 27 de ani din Rona de Jos.

La domiciliul acestuia, într-o anexă gospodărească, polițiștii au identificat şi ridicat cantitatea de 1.000 pachete ţigarete de provenienţă Ucraina.

Acestea au fost predate la camera de corpuri delicte din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, iar la finalizarea cercetărilor, dosarul penal urmează a fi înaintat unităţii de parchet cu propuneri legale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin. 3, din Legea nr. 86/2006.

Foto: arhivă

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Tânăr rănit grav în timp ce lucra într-o pădure din zona Izvoare. Au intervenit salvatorii montani

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș au fost solicitaţi în zona Cantonului Silvic Stedea – Izvoare, pentru salvarea, evacuarea și transportul unui băiat de 20 ani, aflat la lucru la pădure şi care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la coloana.

Se așteaptă oferte pentru noi curse externe de pe Aeroportul Maramureș

Se așteaptă oferte pentru noi curse externe de pe Aeroportul Maramureș. Comisia europeană a accepta o nouă schemă de ajutor de stat pentru deschiderea unor noi rute externe de pe Aeroportul Maramureș.

Gabriel Zetea: Nu se pune problema de modificare a Codului Fiscal cu o impozitare progresivă clasică, în trepte 

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat că acest subiect legat de impozitarea progresivă în România, PSD şi l-a asumat ca discurs public, ca propunere, inclusiv înainte de a intra la guvernare cu PNL. 

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.