fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEZece absolvenţi ai Şcolii „Pavel Zăgănescu” Boldești s-au prezentat la datorie la...

Zece absolvenţi ai Şcolii „Pavel Zăgănescu” Boldești s-au prezentat la datorie la ISU Maramureş

Publicat în

spot_img
spot_img

La sediul ISU Maramureș s-a desfășurat o ceremonie care a consfințit o schimbare de generații. Zece absolvenți ai promoției 2022, a Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, s-au prezentat la datorie. Printre aceștia s-a numărat și sg.maj. Petran Andrei Paul, șeful promoției, care a obținut cea mai mare medie dintre cei 297 de absolvenți de anul acesta ai școlii.
Lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, i-a repartizat pe absolvenți, în ordinea mediilor, la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus, respectiv Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.
În cadrul aceleiaşi ceremonii, slt. Șanta Adriana a fost numită în funcție, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, din cadrul I.S.U. Maramureș, în urma promovării concursului de specialitate.
Evenimentul s-a încheiat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă a două cadre ale unității: lt.(r) Bodi Flaviu și plt.adj.șef(r) Coste Ioan Eugen. Comanda inspectoratului le-a înmânat celor doi câte o plachetă din partea colegilor.


„Noilor colegi le spunem bun venit în familia salvatorilor maramureșeni, iar proaspeților pensionari le urăm multă sănătate și succes în proiectele lor viitoare!”, spun reprezentanţii ISU Maramureş.

Andrei Buda

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel

În municipiul Arad au fost amenajate primele „pajiști urbane”

Amenajarea de „pajiști urbane”  se înscrie în demersul municipalității de a de a transforma Aradul într-un oraș verde și sunt parte a proiectului, finalizat  anul trecut, ce a constat în instalarea unui strat vegetal de Sedum între liniile de tramvai, suprafața respectivă devenind o zonă verde sustenabilă (biodiversă), cu cost de mentenanță minimă.