Zece absolvenţi ai Şcolii „Pavel Zăgănescu” Boldești s-au prezentat la datorie la ISU Maramureş

Data:

La sediul ISU Maramureș s-a desfășurat o ceremonie care a consfințit o schimbare de generații. Zece absolvenți ai promoției 2022, a Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, s-au prezentat la datorie. Printre aceștia s-a numărat și sg.maj. Petran Andrei Paul, șeful promoției, care a obținut cea mai mare medie dintre cei 297 de absolvenți de anul acesta ai școlii.
Lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, i-a repartizat pe absolvenți, în ordinea mediilor, la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus, respectiv Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.
În cadrul aceleiaşi ceremonii, slt. Șanta Adriana a fost numită în funcție, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, din cadrul I.S.U. Maramureș, în urma promovării concursului de specialitate.
Evenimentul s-a încheiat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă a două cadre ale unității: lt.(r) Bodi Flaviu și plt.adj.șef(r) Coste Ioan Eugen. Comanda inspectoratului le-a înmânat celor doi câte o plachetă din partea colegilor.


„Noilor colegi le spunem bun venit în familia salvatorilor maramureșeni, iar proaspeților pensionari le urăm multă sănătate și succes în proiectele lor viitoare!”, spun reprezentanţii ISU Maramureş.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.