Johnson & Johnson opreşte temporar fabricarea vaccinului său împtoriva Covid

Data:

Johnson & Johnson a închis în secret singura fabrică care producea loturi utilizabile din vaccinul său pentru COVID-19, la sfârșitul anului trecut, a transmis New York Times, potrivit Reuters.

Este vorba despre o oprire temporară la fabrica din orașul olandez Leiden, urmând să ca producția să fie reluată în câteva luni.

În schimb, fabrica a produs un vaccin experimental, dar potențial mai profitabil, care oferă protecție împotriva unui alt virus.

Compania a reacționat la articolul din NYT, precizând că mai are în depozite milioane de doze de vaccin pentru Covid, pe care continuă să le distribuie. „Continuăm să ne îndeplinim obligațiile contractuale”, a transmis J&J.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministerul Sănătății invită românii la doza a patra de vaccin

Ministerul Sănătății a anunțat că doza a patra de vaccin anti-COVID poate fi solicitată începând de luni de persoanele vaccinate cu trei doze de vaccin de tip ARN mesager, fiind recomandată în special celor cu vârsta peste 60 de ani.

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).