Surprizele anunțate de organizatorii UNTOLD

Data:

Organizatorii UNTOLD au anunțat primele nume pentru cea de-a șaptea ediție UNTOLD. David Guetta se întoarce pe scena principală, alături de alți artiști cunoscuți. Unii dintre ei vor ajunge pentru prima dată în România.

Festivalul UNTOLD este programat între 4 și 7 august la Cluj-Napoca.

O premieră în acest an este Major Lazer. Single-ul ,,Lean On” a ajuns la 1,6 miliarde de de stream-uri pe Spotify, în timp ce pe YouTube, clip-ul oficial a trecut de 3 miliarde de vizualizări.

Şi artista britanică Anne Marie vine pentru prima dată în România. G-Eazy vine pentru a doua oară în România, după ce, în urmă cu 3 ani, a participat la festivalul Neversea.

La rândul său, Kygo, unul dintre cei mai apreciați și așteptați artiști, pregătește un show deosebit. Versiunea cover a piesei Higher Love a ajuns pe locul 1 în clasamentul Billboard și s-a auzit la radiourile din întreaga lume.

Anul acesta şi-au confirmat prezența la Cluj, inclusiv Don Diablo, Morten, Above and Beyond.

 „Încercăm de fiecare dată să avem un mix cât mai bun de artişti, pentru că ştim că există oameni care gustă diverse genuri muzicale. Fără îndoială, va fi din nou cel mai sigur loc public din România, în cele patru zile. Asta pentru că am demonstrat în 2021 că putem organiza festivalul chiar şi în condiţii de pandemie. Cred că cel mai pesimist scenariu din 2022 va fi cel mai optimist scenariu din 2021. Dacă e să ne luăm după semnalele pe care ni le dau autorităţile, lucrurile vor sta mult mai bine în vară şi putem vorbi de o perioadă mai relaxată.”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD Universe.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Clujul este singurul județ în care se emit certificate de urbanism digitale

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a lansat, marţi, o platformă web dedicată emiterii, în format digital, a certificatelor de urbanism, devenind, astfel, primul for din ţară care emite astfel de documente în format digital.

Lucrări ale unor fotografi şi cineaşti maghiari, prezentate la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziţia va fi deschisă până la data de 5 iunie şi prezintă lucrări care provin din expoziţiile “Fotografii ale unor artişti plastici” şi “Fotografii ale unor cineaşti”, expuse anterior la Muzeul de Artă Contemporană (Műcsarnok) din Budapesta.