Accident pe DN1, la ieșirea din Aiud

Data:

Un microbuz în care se aflau 15 persoane și o autoutilitară, au fost implicate joi după-masă, într-un accident rutier, care a avut loc pe DN1, la ieșirea din municipiul Aiud.

Microbuzul plin cu pasageri a intrat în coliziune cu autoutilitara.

La locul accidentului, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Aiud, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

În urma accidentului rutier, ambele sensuri de circulație au fost blocate.

În microbuzul implicat în accident, se aflau 15 persoane, iar în autoutilitară o persoană. Din cele 16 persoane, 5 necesită îngrijiri medicale.

La momentul de față, cele 5 persoane sunt asistate medical de către echipajele prezente la fața locului.

Cele 5 victime implicate în accident, au refuzat transportul la spital.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc.