Doisprezece irakieni şi sirieni depistaţi ascunși într-un automarfar la PTF Nădlac II

Data:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat doisprezece cetăţeni din Irak și Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar fără încărcătură.

În data de 10.02.2021, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un cetățean român.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, ascunşi în interiorul lăzilor pentru paleți ale semiremorcii, doisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din Irak și Siria, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Aradul ocupă locul 3 în clasamentul Municipiilor din România în ceea ce priveşte participarea populaţiei la recensământul online

Aradul ocupă locul 3 în clasamentul Municipiilor din România în ceea ce priveşte participarea populaţiei la recensământul online. Cel puțin asta rezultă din datele furnizate de Institutul Național de Statistică, la ultima comunicare. INS mai precizează că peste 65% din populaţia Municipiului Arad s-a autorecenzat.

Eveniment inedit în Arad: Expoziție internațională cu machete de trenuri

Peste 20 de colecţionari din Austria, Ungaria şi România vor expune la Complexul Muzeal Arad, de vineri până duminică, machete de trenuri şi clădiri feroviare într-un circuit interactiv cu o lungime de 120 de metri de cale ferată, garniturile în miniatură care vor anima evenimentul fiind de la locomotive cu aburi până la trenuri de mare viteză.