Gaz Metan Mediaș depunctată din cauza datoriilor către jucători

Data:

Formația din Liga 1, Gaz Metan Mediaș, a fost depunctată cu două puncte, de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Decizia Comisiei de Disciplină, a venit ca urmare a datoriilor pe care clubul din Mediaș, le are de achitat față de fostul jucător al echipei, Ronaldo Deaconu.

Jucătorii și staff-ul tehnic au primit un singur salariu în ultimele 5 luni, iar echipa se află în zona locurilor retrogradabile.

Formația de pe Târnava Mare, riscă să fie și săptămâna viitoare depunctată, cu același număr de puncte, dacă clubul nu va achita până pe 23 februarie restanțele reclamate la comisii de Mihai Teja, fostul principal, și de secundul Eusebiu Tudor și analistul video Mircea Diaconescu.

Odată cu depunctarea, Gaz Metan a coborât o poziție în clasamentul Ligii 1, pe locul 14, medieşenii având un avans de 12 puncte față de următoarea clasată, Dinamo București.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.