fbpx
-2.3 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTGaz Metan Mediaș depunctată din cauza datoriilor către jucători

Gaz Metan Mediaș depunctată din cauza datoriilor către jucători

Publicat în

spot_img
spot_img

Formația din Liga 1, Gaz Metan Mediaș, a fost depunctată cu două puncte, de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Decizia Comisiei de Disciplină, a venit ca urmare a datoriilor pe care clubul din Mediaș, le are de achitat față de fostul jucător al echipei, Ronaldo Deaconu.

Jucătorii și staff-ul tehnic au primit un singur salariu în ultimele 5 luni, iar echipa se află în zona locurilor retrogradabile.

Formația de pe Târnava Mare, riscă să fie și săptămâna viitoare depunctată, cu același număr de puncte, dacă clubul nu va achita până pe 23 februarie restanțele reclamate la comisii de Mihai Teja, fostul principal, și de secundul Eusebiu Tudor și analistul video Mircea Diaconescu.

Odată cu depunctarea, Gaz Metan a coborât o poziție în clasamentul Ligii 1, pe locul 14, medieşenii având un avans de 12 puncte față de următoarea clasată, Dinamo București.

Sorin Giurca

Articole recente

Vești bune de la Oradea | Se deschide circulația pe Drumul Expres 16

Drumul face legătura între Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntrandrei) și Autostrada A3 (Biharia).

Eveniment de neratat la Brașov | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota își lansează albumul ”Chronos – The Master of Time”

Experiența spectatorilor va fi una fabuloasă, grație îmbinării originale a mai multor arte (muzica, proiecții video, joc de lumini), in stilul mega producțiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Excremente de şoareci și alimente expirate, găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în cantina unui liceu din Timişoara

În urma controlului au fost date o amendă în valoare de 15.000 de lei şi un avertisment.

Mai multe articole de același fel