fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSTIRI EXTERNEUn TIR condus de un șofer beat a spulberat 31 de mașini...

Un TIR condus de un șofer beat a spulberat 31 de mașini în Germania

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei persoane au fost rănite și cel puțin 31 de mașini avariate, după ce șoferul unui TIR a provocat un accident rutier grav în timp ce conducea beat într-un oraș din Germania, informează Euronews.

Accidentul s-a petrecut marți seară, în orașul Fürth din landul Bavaria.

Șoferul camionului a trecut pe culoare roșie a unui semafor și a lovit o mașină, apoi a continuat deplasarea și a lovit zeci de alte mașini parcate, oprindu-se în fațada unei case.

Trei persoane au fost rănite și cel puțin 31 de mașini avariate, după ce șoferul unui TIR a provocat un accident rutier grav în timp ce conducea beat într-un oraș din Germania. Sursa foto: Profimedia ImagesDESCHIDE GALERIA FOTO
,
În urma coliziunii a izbucnit un incendiu puternic. Camionul, mai multe mașini și fațada casei au fost avariate de flăcări. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul și a evacua locuința, scrie The Local.

Șoferul de TIR, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost arestat la fața locului. Poliția din Furth a anunțat că alcoolemia acestuia era de câteva ori peste limita admisă.

Șoferul camionului, șoferul mașinii lovite în intersecție și un trecător au fost răniți ușor.

„Având în vedere distanța pe care s-a produs accidentul și numărul de mașini implicate, avem noroc că nu au fost răniți și alți oameni”, a declarat Christian Rieck, purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Fürth.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Bruxellesul recomandă îngheţarea a peste 13 miliarde de euro destinaţi Ungariei

Comisia Europeană consideră că Ungaria nu a progresat suficient în privinţa reformelor şi propune suspendarea a 7,5 miliarde euro din banii de Redresare şi Rezilienţă