Tinerii din Sibiu, invitaţi să participe la Cupa ULBS la Schi şi Snowboard

Data:

Cea de-a VIII-a ediţie a Cupei Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu la Schi şi Snowboard se va desfăşura sâmbătă, 19 februarie, de la ora 9, la Arena Platoş.

Înscrierile se fac online până joi, 17 februarie, pe site-ul evenimentului: http://evenimente.ulbsibiu.ro/event.cupadeschi .

“Pentru informaţii vă rugăm să intraţi pe site-ul competiţei, iar în cazul unor lămuriri suplimentare puteţi apela numărul de telefon: 0721.371.177 Olimpiu Savu – director concurs”, spun reprezentanţii ULBS.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.