Grav accident în Maramureș

Data:

O persoană a decedat şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe DN19, în judeţul Maramureş, informează Poliţia Română.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, accidentul a avut loc la kilometrul 221, între Câmpulung la Tisa şi Săpânţa. Au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală, după ce unul dintre acestea a pătruns pe contrasens.

“În urma impactului au rezultat două victime, dintre care una a decedat, iar cealaltă este conştientă, urmează a fi transportată la spital, pentru evaluarea medicală. Circulaţia rutieră se desfăşoară prin dirijarea poliţiei, pe un singur fir, alternativ”, adaugă sursa menţionată. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O noapte de poveste în Baia Mare, Noaptea Menestrelilor

În weekendul 8-9 iulie 2022, la Teatru de Vară din Baia Mare, va avea loc Noaptea Menestrelilor, un eveniment de tradiție pentru municipiul nostru, apreciat de tot mai mulți iubitori ai muzicii folk. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Musica Rivulina, în parteneriat cu Asociația Azuria și Muzeul Județean de Etnografie și Arta Populara Maramureș.

Festivitatea absolvenților Facultății de Litere din Baia Mare

Cea de-a 32-a generaţie de studenţi a Facultății de Litere din Baia Mare și-a încheiat ieri periplul. În cinstea lor, s-a organizat un curs festiv, precedat de un marș prin oraș al tinerilor absolvenți. Evenimentul, găzduit în sala de sport a Centrului Universitar Nord, a reunit sute de persoane, fiind prima manifestare organizată fără restricții de la debutul pandemiei.

Proiect inedit în Baia Mare: Studenții au vizitat elevii din peste 40 de licee

În luna mai, Asociația Liga Studenților ‘’Pintea Viteazul’’ Baia Mare, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a vizitat peste 40 de licee din județul Maramureș și din județele învecinate, precum Satu Mare și Bistrița-Năsăud.