Incendiu la instalaţia electrică dintr-o toaletă a unui centru şcolar din Timiș

Data:

Şase copii care se aflau în internatul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” din Timişoara au fost evacuaţi în siguranţă, vineri seara, de către personalul de supraveghere şi îngrijire, după ce într-o toaletă de la mansarda clădirii a izbucnit un incendiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a anunţat că, în urma apelului primit la 112, la faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări mecanice, o ambulanţă SMURD cu doi ofiţeri şi 33 de subofiţeri.

Ea a precizat că nu sunt persoane rănite.

Forţele de intervenţie au constatat că focul se manifesta la instalaţia electrică dintr-o toaletă aflată la mansarda clădirii. Până la sosirea pompierilor, personalul de supraveghere şi îngrijire a evacuat, în siguranţă, cei şase copii care se aflau în internat.

Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie rapid localizat şi lichidat, împiedicând propagarea lui la celelalte încăperi. Echipajele de intervenţie au continuat apoi verificarea tuturor spaţiilor din clădire pentru a se asigura că nu există şi alte posibile focare de incendiu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Miroslav Ilić concertează în week-end la Buziaș

Festivalul „Zilele veveriţelor” revine la Buziaș, cu muzică bună și cu mult aşteptatul concursul gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”.

Rectorul UPT: Dacă vrem să îl angajăm pe Bill Gates, nu putem pentru că nu ne permite legislația

Universitățile din România se confruntă cu cel mai scăzut grad de ocupare a posturilor de cadre didactice titulare. La Universitatea Politehnica Timișoara vorbim despre o scădere de zece procente în ultimii ani pentru că din sistem au ieșit foarte mulți profesori

Muzeul Național de Artă Timișoara a participat la prima întâlnire a mediatorilor Micro-Folie la nivel european de la Bruxelles

Reprezentanții echipei MNArT au participat săptămâna trecută la evenimentul „Recontre du reseau Micro-Folie” organizat de „La Villete” la Bruxelles, în parteneriat cu centrul multicultural „La Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek”

Sfidare sau neștiință? Festival LGBTQ la Timișoara în paralel cu o sărbătoare creștină

Este cât se poate de adevărat faptul că Timișoara este un oraș multicultural și multietnic, dar în același timp și o urbe ai cărei locuitori știu să facă diferența între toleranță și promovare.