Şofer român de TIR, pagubă de 85.000€ într-o benzinărie din Germania

Data:

Un şofer român de TIR a încercat să alimenteze camionul într-o benzinărie din oraşul Kassel, Germania, însă a provocat o pagubă de 85.000 de euro.

Şoferul român de TIR a intrat, marţi seară, 8 februarie 2022, într-o benzinărie Metro din oraşul Kassel, landul Hessen din Germania, pentru a alimenta camionul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Ulrike Schaake, citat de publicaţia germană hna.de, şoferul român de TIR a intrat în benzinăria de pe strada Werner-Heisenberg, în zona industrială Waldau din Kassel, în jurul orei 18:15.

Românul nu a observat la timp semnul care arăta o restricţie de înălţime în benzinărie, astfel că a intrat cu TIR-ul în acoperişul staţiei şi a provocat daune importante.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Coreea de Nord a lansat trei rachete balistice

"Trei rachete balistice cu rază scurtă de acţiune au fost lansate de la Sunan, la nord de Phenian, în jurul orei 18:29 (09:29 GMT)", a declarat pentru France Presse şeful Statului major interarme sud-coreean, precizând că rachetele au fost lansate în direcţia Mării de est, cunoscută şi ca Marea Japoniei.

Spania și Marocul redeschid frontierele după 25 de luni

Acordul "definitiv" va fi pus în practică "în zilele următoare", a precizat oficialul la o reuniune la Marrakech a coaliţiei împotriva grupului jihadist Statul Islamic.

Forţele armate israeliene (IDF) au anunţat marţi că au lansat unul din cele mai ample exerciţii din ultimele decenii

Forţele armate israeliene (IDF) au anunţat marţi că au lansat unul din cele mai ample exerciţii din ultimele decenii, ce combină capabilităţi multi-arme şi multi-dimensionale, transmite dpa.