fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORUn patinoar ecologic a fost deschis la Oradea

Un patinoar ecologic a fost deschis la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Un patinoar ecologic a fost deschis la Oradea. Nu folosește apă și nici curent electric pentru ca suprafața să prindă luciu. Mai mult, poate rămâne deschis și după ce vine căldura.

Cei care aduc patinele de acasă trebuie să plătească 10 lei pentru o oră de distracție.

Deși temperaturile sunt mai degrabă de primăvară, oradenii se pot bucura de relaxare pe patine.

Patinoarul are și instalație nocturnă și, pentru că nu depinde de temperatura de afară, va funcţiona până la 1 mai, în Parcul Bălcescu, din Oradea.

O oră de distracție costa 15 lei, dacă vreţi să închiriaţi patinele, iar dacă veniţi cu ele de acasă – doar 10 lei. Investiția a fost de aproximativ 150.000 de euro.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel