Un patinoar ecologic a fost deschis la Oradea

Data:

Un patinoar ecologic a fost deschis la Oradea. Nu folosește apă și nici curent electric pentru ca suprafața să prindă luciu. Mai mult, poate rămâne deschis și după ce vine căldura.

Cei care aduc patinele de acasă trebuie să plătească 10 lei pentru o oră de distracție.

Deși temperaturile sunt mai degrabă de primăvară, oradenii se pot bucura de relaxare pe patine.

Patinoarul are și instalație nocturnă și, pentru că nu depinde de temperatura de afară, va funcţiona până la 1 mai, în Parcul Bălcescu, din Oradea.

O oră de distracție costa 15 lei, dacă vreţi să închiriaţi patinele, iar dacă veniţi cu ele de acasă – doar 10 lei. Investiția a fost de aproximativ 150.000 de euro.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Spectacol pentru elevii orădeni susținut de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria a prezentat marţi, la Colegiul naţional "Mihai Eminescu" din Oradea, un spectacol în premieră, dedicat elevilor, în cadrul proiectului pilot în România "Teatru contemporan în săli de clasă", a informat marţi, într-un comunicat, teatrul orădean.

Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de furtul unui seif cu bani 

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.