Un tramvai cu pasageri a deraiat şi a dărâmat un stâlp din beton. Evenimentul s-a petrecut în Arad

Data:

Un tramvai a deraiat luni dimineață la Arad. Vagonul a sărit de pe șine și a izbit violent un stâlp, care s-a rupt.

O parte din el a căzut peste cabină, a spart parbrizul și a indoit caroseria. Din fericire, în mijlocul de transport nu se afla decât vatmanul și încă o persoană, care au scăpat teferi. O altă bucată de stâlp s-a prăbușit pe carosabil, însă nu trecea nicio mașină în acel moment.

O echipă a Regiei de Transport din Arad încearcă să stabilească din ce motiv a deraiat tramvaiul. Una dintre ipotezele luate în calcul sunt șinele vechi și deformate pe alocuri. Circulația tramvaielor în acea zonă de oraș este întreruptă pe durata cercetărilor.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.