Peste 70% din veniturile oraşului Sângeorz-Băi sunt din fonduri europene şi guvernamentale

Data:

Primăria orașului Sângeorz-Băi are în prezent bugetul aprobat pentru anul 2022, acesta reprezentând “Biblia” administrației locale, care stă la baza funcționării administrative și a dezvoltării cumunității noastre, mulțumind astfel consilierilor locali pentru susținerea bugetului propus, transmite primarul Cătălin Bota.

“Iată că peste 70% din venituri către UAT Sângeorz-Băi se datorează accesării fondurilor europene și guvernamentale, cu ajutorul cărora un număr de 18 proiecte sunt deja în implementare, iar 17 dintre acestea se vor realiza în viitorul apropiat, în urma propunerilor administrației locale și a necesităților orașului nostru. Suntem dispuși la noi provocări, noi investiții, în funcție de buget și resurse disponibile, pentru că suntem gospodari, ne știm valorile, cunoaștem prioritățile și ne dorim ca întreaga comunitate sângeorzană să beneficieze de condiții ale unei vieți calitative. Ne dorim sprijin și înțelegere din partea tuturor locuitorilor orașului nostru, dar și încredere. Suntem pe drumul cel bun!”, susţine edilul oraşului-staţiune.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

„Pictură pentru pace” – un proiect al cercului de pictură al Palatului Copiilor, inspirat de războiul din Ucraina

Peste 60 de copii de la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Bistriţa au realizat o expoziţie inspirată de războiul din Ucraina, având ca temă centrală pacea, iar lucrările au fost expuse la o galerie de artă din centrul istoric al municipiului.

Accident deosebit de grav în Reteag, județul Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).