Cerere în căsătorie la Cinegold din Sibiu

Data:

Ziua de Sfântul Valentin a anului 2022 va rămâne cu siguranță în amintirea a doi îndrăgostiți din Sibiu. Au mers la filmul ”Marry Me” la Cinegold. Dar nu acesta este neapărat evenimentul de amintit, ci faptul că la mijlocul filmului tânăra sibiancă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.
Totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii. De la filmul în timpul căruia s-a petrecut cererea în căsătorie, până la ”complicitatea” celor de la Cinegold. După ce sibianca a spus ”DA”, îndrăgostiții, ceilalți spectatori din sală și cei de la Cinegold au băut un pahar de șampanie și au mâncat o felie de tort.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.