Deputat AUR, alungat și înjurat de muncitorii revoltați de la Cugir

Data:

Deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a fost alungat miercuri de de muncitorii de la Cugir, care protestează de patru zile, fiind nemulțumiți de salarii și de condițiile de muncă. „Pleacă de aici, nu ai ce căuta aici. Ce caută aici cu politica?”, au strigat muncitorii.

Un microbuz inscripționat cu sigla AUR a venit, miercuri, la Cugir, unde protestează muncitorii de la Uzina Mecanică și de la Fabrica de Arme. Din microbuz au coborât deputatul AUR Daniel Rusu și alți reprezentanți ai partidului.

Muncitorii aflați în zonă le-au strigat să plece, spunând că nu e un protest politic. Unul dintre muncitori a cerut chiar ajutorul jandarmilor ca să îi îndepărteze pe reprezentanții AUR.

”Nu avem nevoie de ei! Ce caută aici cu politica? Plecați!”, au strigat protestatarii. Apoi, oamenii revoltați de prezenta celor de la AUR le-au adus și înjurii. Te-ai îngrașat în 20 de ani de partaie”, i-a strigat un muncitor deputatului AUR.

„Pleaca de aici, nu are ce cauta aici. Ia-ti-l de aici, du-l acasa! A venit in a 5-a azi? Du-te in mortii tai de aici!”, au mai strigat muncitorii catre deputatul AUR. Cel care l-a adus a spus ca „este var cu mine”. „Du-l acasa”, i-au transmis muncitorii.

”Nu aveti ce cauta aici! Luati masina si mergeti de aici”, au mai strigat protestatarii in timp ce vocile deveneau din ce in ce mai agitate. Deputatul a fost luat apoi de jandarmi. Aceștia s-au urcat în microbuz și au plecat.

„Mafia PNL-PSD si-a trimis instigator”, a comentat apoi nervos deputatul AUR.

Sursa video: alba24.ro

Foto: Facebook

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Cod galben de inundaţii pe Arieş şi Iara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe cursurile de apă Arieş şi Iara, în următoarele ore.