fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUD”Mai există oameni de bine! Ne ajutați să găsim proprietarul unei sume...

”Mai există oameni de bine! Ne ajutați să găsim proprietarul unei sume de bani, pierdută în zona cinematografului Dacia din Bistrița?”

Publicat în

spot_img
spot_img

”Mai există oameni de bine! Ne ajutați să găsim proprietarul unei sume de bani, pierdută în zona cinematografului Dacia din Bistrița?”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

O doamnă din Șieu Măgheruș, Teodora, a găsit în data de 9 februarie un portofel în zona cinematografului Dacia de pe Bd. Decebal din Bistrița, pe care l-a adus la Poliție pentru a fi restituit proprietarului.

În portofel erau aproximativ 400 de lei, fără alte documente.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au efectuat verificări, însă până la această dată portofelul nu a fost revendicat de nicio persoană.

”Dacă aveți informații care să conducă la proprietarul sumei de bani, vă rugăm să ne dați o mână de ajutor. Pentru a putea fi siguri că este păgubitul, avem nevoie de câteva detalii din partea lui (descrierea portofelului, suma exactă). Vă mulțumim!”, este mesajul IPJ BN.

Persoană de contact: inspector principal de poliție Sîrb Crina, telefon 0758 237 605.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Salvamontiștii bistrițeni avertizează că sfârşitul de săptămână va aduce ninsori consistente la peste 1.000 metri altitudine

Ţinând cont de prognoza meteo, salvamontiştii bistriţeni le recomandă celor care doresc să urce pe munte să ţină cont de avertizările de vreme nefavorabilă şi să nu se hazardeze pe trasee dificile, să fie echipaţi corespunzător şi, în cazul în care consideră că au anumite probleme sau au pierdut marcajul traseului, să ceară intervenţia salvatorilor montani în timp optim.