Muzeele Vaticanului revin la intrarea gratuită în ultima duminică a lunii

Data:

Muzeele Vaticanului își vor deschide din nou porțile gratuit în ultima duminică din lună. Au fost, de asemenea, reluate deschiderile extraordinare ale sălilor, capelelor și galeriilor, al căror prim nucleu datează din 1506, când papa Iulius al II-lea a decis să înființeze o colecție de sculpturi antice, incluzând statuia „Apollo” din Belvedere și grupul statuar grec aparținând perioadei elenistice „Laocoon și fiii săi”.

Vizite ghidate pentru persoane fizice și grupuri
De asemenea, se reconfirmă posibilitatea de a rezerva o vizită oficială cu ghid pentru persoane sau grupuri la un preț avantajos la Muzee Vaticanului și la Capela Sixtină, cu rezervare online, în funcție de disponibilitatea efectivă a locurilor și a limbilor. În acest fel, deschiderile speciale de duminică, cu intrare gratuită, vor fi și mai speciale, răspunzând cerințelor unui public de vizitatori din ce în ce mai atenți, mai conștienți și mai curioși.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Muzeul Național de Artă Timișoara a participat la prima întâlnire a mediatorilor Micro-Folie la nivel european de la Bruxelles

Reprezentanții echipei MNArT au participat săptămâna trecută la evenimentul „Recontre du reseau Micro-Folie” organizat de „La Villete” la Bruxelles, în parteneriat cu centrul multicultural „La Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek”