fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEUn incendiu a mistuit o fabrică de 12 mii de mp din...

Un incendiu a mistuit o fabrică de 12 mii de mp din Târgu Lăpuș

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu violent a distrus, în noaptea de marţi spre miercuri, o hală de producţie situată în localitatea Borcut, aparţinând companiei Taparo, specializată în producţia de echipamente medicale, îndeosebi măşti de protecţie, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

„Incendiul a fost localizat şi lichidat. A fost afectată o hală de circa 12.000 de metri pătraţi. Nu sunt victime”, a spus Cornel Băbuţ.

La stingerea incendiului au intervenit ISU Maramureş, cu 4 autospeciale de stingere şi una de intervenţie la înălţime, şi SVSU din zonă, cu 5 autospeciale. În sprijin au venit şi 2 echipaje de stingere de la ISU Cluj şi echipaje de la ISU Sălaj şi ISU Bistriţa-Năsăud.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel