Un incendiu a mistuit o fabrică de 12 mii de mp din Târgu Lăpuș

Data:

Un incendiu violent a distrus, în noaptea de marţi spre miercuri, o hală de producţie situată în localitatea Borcut, aparţinând companiei Taparo, specializată în producţia de echipamente medicale, îndeosebi măşti de protecţie, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

„Incendiul a fost localizat şi lichidat. A fost afectată o hală de circa 12.000 de metri pătraţi. Nu sunt victime”, a spus Cornel Băbuţ.

La stingerea incendiului au intervenit ISU Maramureş, cu 4 autospeciale de stingere şi una de intervenţie la înălţime, şi SVSU din zonă, cu 5 autospeciale. În sprijin au venit şi 2 echipaje de stingere de la ISU Cluj şi echipaje de la ISU Sălaj şi ISU Bistriţa-Năsăud.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O noapte de poveste în Baia Mare, Noaptea Menestrelilor

În weekendul 8-9 iulie 2022, la Teatru de Vară din Baia Mare, va avea loc Noaptea Menestrelilor, un eveniment de tradiție pentru municipiul nostru, apreciat de tot mai mulți iubitori ai muzicii folk. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Musica Rivulina, în parteneriat cu Asociația Azuria și Muzeul Județean de Etnografie și Arta Populara Maramureș.