Campanie de promovare derulată de Universitatea din Oradea

Data:

Universitatea din Oradea derulează timp de două săptămâni o campanie de promovare a ofertei sale educaţionale în 34 de licee şi colegii tehnice din şase judeţe din zona de Nord-Vest a ţării.


Prima acţiune de informare a avut loc ieri, în mai multe şcoli din localităţi aflate pe cursul Crişului Repede: Vadu Crişului, Şuncuiuş, Bratca şi Borod. Cu acest prilej, directorii şcolilor, profesorii, dar şi elevii au afirmat că Universitatea din Oradea este prima opţiune pentru marea majoritate a tinerilor de acolo.

Împreună cu informaţiile despre facultăţi, programe de master, condiţii de cazare, burse şi cam tot ce înseamnă viaţa de student la Oradea, elevii primesc câte un rucsac, în care găsesc un carneţel de notiţe, un pix, un stick de memorie.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro