Copil de 11 ani din Sfântu Gheorghe, în stare gravă după ce a fost atacat de câini

Data:

Copilul a fost dus de urgență la Spitalul Județean Sfântu Gheorghe, județul Covasna, de unde a fost transferat de urgență la Brașov, la secția Chirurgie Plastică.

Incidentul s-a petrecut marți, 15 februarie, în jurul orei 15.30. „Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un minor a fost mușcat de câini. Polițiștii s-au deplasat la locul în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

A trecut deja prin două operații András-Nagy Róbert, managerul Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe, a explicat că minorul avea răni grave la nivelul membrelor superioare și urme de zgârieturi și mușcături pe tot corpul. După ce rănile i-au fost curățate, copilul a fost transferat la Brașov, unde a trecut deja prin două intervenții chirurgicale și va mai necesita cel puțin una.

„Copilul a fost timp de o oră și ceva la noi la spital, era în stare de șoc, avea o multitudine de mușcături și zgârieturi pe tot corpul. La nivelul brațelor avea răni grave, mai adânci, și de aceea a fost trimis la Spitalul de Pediatrie Brașov, pentru că necesita chirurgie plastică și microchirurgie”, a spus managerul spitalului din Sf. Gheorghe pentru postul We Radio.


Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Mai mulți urși din Covasna vor fi împușcați

13 urşi din Covasna urmează să fie împuşcaţi. Este decizia luată de autorităţi, după ce zeci de localnici au reclamat că sălbăticiunile le distrug gospodăriile şi le ucid animalele.

Primarul din Barcani, județul Covasna, premiază cu 100 de lei persoanele care prezintă probe cu cetățeni care aruncă iresponsabil gunoiul

Primarul comunei Barcani, din județul Covasna, Nicolae Pastor, a anunțat că persoanele care îi arată dovezi clare, fotografii sau videoclipuri, cu persoane care aruncă gunoaie în comună va primi, din salariul său, 100 de lei, informează Covasna Media. Amenda pentru aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor este între 1.000 și 2.500 de lei.

Prelevare de organe la SJU din Sfântu Gheorghe

Medicii prelevează, sâmbătă dimineaţă, organele tânărului de 17 ani care va fi donator pentru fetiţa de 5 ani internată la Institutul Fundeni cu Boala Wilson. Operaţia de prelevare are loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Inima va fi transplantată la Târgu Mureş, iar rinichii la Cluj.

Peste 90 de voluntari noi în Asociația de Tineret „Ecou”

Asociația „Ecou” din Sfântu Gheorghe are 93 de voluntari noi în urma recrutărilor derulate la mijlocul lunii aprilie. Astfel, organizația redevine o forță și o voce importantă a tinerilor din oraș.