Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Ucraina, a fost adusă în Sibiu

Data:

La o biserică din Sibiu, a fost adusă o icoană renumită pentru miracole. Vorbim despre icoana Maicii Domnului din Poceaev, Ucraina, cunoscută pentru minunile săvârşite de-a lungul timpului. Oamenii îşi pun speranţa în sprijinul pe care îl vor primi în aceste vremuri grele.

Icoana Maicii Domnului a fost adusă de la Kiev, din Ucraina. Renumită pentru miracolele pe care le-ar fi săvârșit de-a lungul timpul, acum icoana a ajuns pentru prima dată în țara noastră.

Originalul icoanei se află într-o biserică din Kiev și are o vechime de peste 300 de ani. Copia fidelă a icoanei maicii domnului care a fost adusă la Sibiu are aceleași puteri tămăduitoare. De-a lungul anilor a vindecat sute de credincioși de cele mai grele boli.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Hoț prins după ce a furat bunuri de 2.500 lei dintr-o casă aflată în construcție din Sibiu

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, a fost reținut luni de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Omul a intrat într-o casă aflată în construcție din Sibiu și a sustras bunuri de 2.500 lei.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.