Copil mort în urma unui grav accident pe drumul care leagă Aradul de Oradea

Data:

Un copil de opt ani a murit şi alţi cinci copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, au fost răniţi, după ce un autoturism s-a răsturnat, duminică, într-un sens giratoriu de pe DN 79, în judeţul Arad.

Şoferul, un bărbat de 44 de ani din judeţul Bihor, conducea un autoturism cu şapte locuri dinspre Oradea spre Arad, iar la intersecţia cu DJ 792/C a acroşat cu roţile din partea stângă bordura sensului giratoriu, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

“În urma evenimentului rutier a decedat un minor de opt ani, pasager pe bancheta din spate. Au fost transportaţi la spital, în vederea evaluării stării lor, alţi cinci copii minori, cu vârste între 5 şi 13 ani, precum şi un bărbat de 32 de ani, la prima vedere fiind răniţi uşor. Toţi sunt din judeţul Bihor”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul nu a fost rănit, testarea cu aparatul alcooltest indicând faptul că nu consumase alcool.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș, în județul Arad

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție, a arătat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în discuțiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș (Arad), cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.