Se reia activitatea la Uzina Mecanică de la Cugir

Data:

Activitatea la Uzina Mecanică de la Cugir, din judeţul Alba, se reia de miercuri după ce Ministerul Economiei a fost de acord cu o majorare salarială maximă de 450 – 500 lei, a anunţat astăzi ministrul de resort, Florin Spătaru:

Forin Spătaru: Dimineaţă, după mai multe discuţii pe care le-am avut cu reprezentanţii managementului, cu Consiliul de Administraţie şi cu reprezentanţii sindicatului am primit informaţia că s-a semnat un protocol de creştere salarială care include, de asemenea, şi alte revendicări pe care le-au avut şi, începând de mâine, activitatea se va relua la Uzina Mecanică Cugir.
Reporter: Care e cuantumul majorării salariilor?

Florin Spătaru: Salariile au fost crescute în funcţie de categorie de personal, maximul creşterii salariale pentru anumite categorii e undeva între 450 şi 500.

Realizator: Peste 600 de angajaţi ai uzinei din Cugir au protestat de peste o săptămână, solicitând o majorare salarială, angajaţii fiind nemulţumiţi de salariile sub 2000 lei net.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro