Aparatură medicală în valoare de 570.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj

Data:

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca beneficiază de o serie de echipamente medicale, în valoare de 570.000 de lei, achiziţionate de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, din fonduri proprii.

“Noi dotări de ultimă generaţie pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Consiliul Judeţean Cluj a finanţat achiziţionarea unor noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean. (…) Echipamentele recent achiziţionate sunt un ecocardiograf, un laser CO2 fracţional şi 80 de console pentru distribuţia fluidelor medicale”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru cumpărarea echipamentelor medicale, forul administrativ judeţean a alocat, din bugetul propriu, suma de 570.000 de lei.

“Investiţiile constante în sănătate sunt indispensabile pentru asigurarea celor mai complexe examinări, intervenţii şi tratamente. Noile dotări vor contribui, cu siguranţă, la creşterea calităţii actului medical, precum şi la funcţionarea optimă a instituţiei spitaliceşti”, declară preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicat. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).