Muzeul ASTRA Sibiu a gândit un eveniment memorabil, construit în jurul iubirii

Data:

Primul bărbat care va suna sau le va scrie celor de la Muzeul ASTRA din Sibiu şi va anunţa că intenţionează să-i ofere inelul de logodnă prietenei sale va primi atât el, cât şi aleasa inimii sale, o filmare gratuită, o şedinţă foto gratis, plimbare cu trăsura şi un abonament gratuit de acces în muzeul din Dumbrava Sibiului, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

“Muzeul ASTRA Sibiu a gândit un eveniment inedit şi memorabil, construit în jurul iubirii: o înregistrare video gratuită a unei cereri de logodnă în muzeul în aer liber, după un scenariu stabilit până la cel mai mic detaliu, folosind camere video şi microfoane ascunse. Clipul filmat va fi postat pe pagina de Facebook Muzeul Astra, urmărită de peste 26.000 de persoane. În plus, Muzeul ASTRA va oferi cuplului la început de drum un abonament cu acces gratuit pe un an de zile, o şedinţă foto/ şedinţă video profesionistă (“engagement”), o plimbare cu trăsura prin muzeu şi un cadou special de Dragobete! Termenul limită de gândire şi de înscriere este 23 februarie, ora 20, cu condiţia să aveţi pregătit inelul de logodnă până în ziua şi ora filmării!”, se precizează în comunicat.

Cel care va fi primul care îi contactează pe messenger (Facebook + Instagram), pe cei de la Muzeul ASTRA, până miercuri la ora 20.00, va fi răsplătit cu ineditul premiu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.