Iohannis a avut o convorbire cu Zelenski pentru a-l asigura de sprijin în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei

Data:

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, o convorbire cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru a-l asigura de sprijin în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei.

„Am avut o convorbire cu președintele Zelenski pentru a-l asigura de sprijinul deplin și solidaritatea României în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei și pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Ne coordonăm cu partenerii noștri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistență umanitară”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro