Război în Ucraina. Forţele ruse au pătruns în regiunea Kievului

Data:

Forțele ruse au invadat Ucraina din trei părți, în timp ce exploziile au răsunat în mai multe orașe, inclusiv în capitala Kiev, într-un atac amplu care a început înainte de zorii zilei de joi. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a introdus legea marțială. Joi la prânz, au fost anunțate zeci de morți atât în rândul soldaților, cât și în rândul civililor.

Potrivit ministerului de interne al Ucrainei, este bombardată și Insula Șerpilor. Informația nu a fost confirmată din alte surse.

Trupele aeriene ruse au preluat controlul asupra aeroportului Antonov, care se află la aproximativ 40 de mile de centrul Kievului, potrivit lui Matthew Chance de la CNN.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.