Războiul din Ucraina a dat peste cap traficul aerian de pasageri

Data:

Operatorul aerian TAROM a anunțat suspendarea zborurilor către şi dinspre Chişinău, ca urmare a închiderii spaţiului aerian din Republica Moldova.

Vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune. Conform NOTAM-ului (Notice to Airmen) emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, suspendarea zborurilor este în vigoare până în data de 4 martie 2022, ora 23:59. În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)“, a anunţat compania, potrivit unui comunicat citat de agerpres.ro.

Pasagerii care au achiziţionat bilete de călătorie spre/dinspre Chişinău sunt rugaţi să contacteze TAROM la call-center sau pe e-mail. Aceștia pot opta pentru returnarea contravalorii tichetelor sau emiterea unui voucher pe care să-l folosească în viitor pentru alte călătorii.

Vă reamintim, din cauza conflictului armat din Ucraina, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a declarat astăzi că a decis să ceară aprobarea Parlamentului pentru declararea stării de urgență, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, în legătură cu situația din țara vecină.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Nicolae Ciucă, la Cluj: Vrem ca tinerii să poată să participe la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea locală

Premierul a participat la dialogul local cu cetăţenii pe tema „Europa începe în Transilvania: democraţie, educaţie şi tineret. Ce urmează după Conferinţa despre Viitorul Europei?”

Gabriel Zetea: Nu se pune problema de modificare a Codului Fiscal cu o impozitare progresivă clasică, în trepte 

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat că acest subiect legat de impozitarea progresivă în România, PSD şi l-a asumat ca discurs public, ca propunere, inclusiv înainte de a intra la guvernare cu PNL. 

Alina Gorghiu: În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului 

Senatoarea PNL a precizat că, de principiu, crede că orice membru PNL are libertatea să mai tragă din când în când câte un semnal privind funcţionarea unei instituţii din stat