Șeful CJ Timiș este nemulțumit de drumul dintre Sânmartinu sârbesc și cel maghiar

Data:

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a solicitat firmei care se ocupă de drumul dintre Sânmartinu sârbesc și cel maghiar, să refacă stratul de asfalt. Edilul a declarat că lucrarea nu a fost recepționată pentru că au fost descoperite mai multe nereguli pe șoseaua ce leagă cele două localități timișene. După vizita pe care a făcut-o în teren, marți, 22 februarie, Nica a declarat:

Pe 2,2 km din cei 5 km avuți în vedere, s-a refăcut lucrarea așa cum am cerut. S-a turnat strat de legătură, însă peste acesta, este nevoie de asfalt – strat uzură.

Am atras atenția și asupra kilometrilor rămași, pentru că nu pot rămâne așa cum se prezintă acum. Sunt necesare remedieri punctuale pe traseu, adică aplicare de tratament bituminos înainte de uniformizarea prin stratul de uzură”.

Alin Nica a declarat că nu va exista niciun fel de înțelegere pentru firmele care nu respectă angajamentele și că acestea vor răspunde în fața legii. Președintele Consiliului Județean Timiș a mai spus că încă de la începutul mandatului a cerut seriozitate constructorilor și că vremea lui ”merge și așa” s-a dus.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

The Carnival în Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara devine gazda unui eveniment care aduce laolaltă muzica anilor 1990 şi 2000, gastronomia şi divertismentul, în cadrul The Carnival, care se va desfăşura în perioada 20 - 22 mai.

Universitatea Politehnica Timișoara a inaugurat primul laborator 5G Nokia

În cadrul parteneriatului strategic dintre Nokia și UPT, început acum mai bine de 30 de ani, prioritățile au fost permanent sprijinirea învățământului și cercetării avansate în domeniul tehnic și o mai bună integrare între mediul academic și mediul de afaceri.