Avioane militare NATO survolează intens România

Data:

Mai multe avioane militare ale NATO survolează intens România, iar cea mai atent supravegheată zonă este cea dinspre granița cu Republica Moldova.

Cel puțin trei avioane militare NATO survolau duminică noaptea spațiul aerian al României, dar aeronave de război ale aliaților au zburat intens pe tot parcursul zilei, de cele mai multe ori acestea putând fi văzute în apropierea granițelor cu Republica Moldova.

Informațiile sunt furnizate de flightradar24, un site care prezintă în timp real toate avioanele care zboară în lume.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat reintroducerea perioadei de efectuare a controalelor la frontiera internă de stat până la 11 noiembrie 2022.