Un câine din Arad:”Zelensky is my friend”

Data:

Zeci de persoane participă sâmbătă, în centrul municipiului Arad, la o manifestaţie împotriva războiului şi de solidaritate cu Ucraina, purtând şi pancarte anti-Putin.

Manifestanţii s-au adunat sâmbătă, în jurul orei 17,00 în faţa Palatului Administrativ din Arad (Piaţa Revoluţiei), după ce o invitaţie a fost lansată în mediul online de Asociaţia Aradul Civic.

În jur de 50 de persoane participă la acţiune, multe purtând pancarte anti-Putin sau cu mesaje de solidaritate pentru Ucraina. Printre purtătorii de pancarte se numără şi un câine, care are agăţat la gât mesajul “Zelensky is my friend”.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș, în județul Arad

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție, a arătat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în discuțiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș (Arad), cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.