Medicul ATI de la Spitalul General din Sibiu, Viorica Nicoară, vorbitoare de rusă şi ucraineană se oferă să ajute refugiaţii din Ucraina

Data:

Medicul ATI de la Spitalul General CF din Sibiu, Viorica Nicoară, vorbitoare de rusă şi ucraineană, a anunţat, luni, că se oferă să ajute refugiaţii din Ucraina, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al spitalului sibian, Horaţiu Cojocaru.

“Spitalul General CF din Sibiu anunţă că va putea ajuta, dacă va fi nevoie, cu un medic vorbitor de limba rusă şi ucraineană. Colega noastră Dr. Viorica Nicoară, medic specialist ATI, care s-a alăturat colectivului nostru în anul 2021”, a arătat Horaţiu Cojocaru.

Spitalul General C.F. Sibiu este singurul spital din judeţ care de la începutul pandemiei şi până în prezent tratează doar pacienţii cu COVID-19.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.