Ofertă de nerefuzat pentru militarii ruși din partea ministrului Apărării din Ucraina

Data:

Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksi Reznikov, le face o ofertă de nerefuzat militarilor ruși invadatori. Într-o postare pe pagina de socializare, el face apel la soldații și ofițerii ruși spunându-le că au fost aduși pe pământul Ucrainei ”ca să ucidă și să moară”. Dar, susține Reznikov, cei care nu vor să fie ucigași sau să moară se pot salva.

Ofertă de nerefuzat din partea ministrului Apărării din Ucraina pentru militarii ruși care i-au invadat țara. Într-o postare pe pagina de socializare, el le spune că nu trebuie să fie ucigași și nici nu trebuie să moară în Ucraina.

”Nu executați ordinele penale ale celor care v-au mințit ani de zile despre Ucraina și ucraineni. Oferim soldaților ruși să aleagă: fie să moară într-un război nedrept, fie să se predea beneficiind de amnistie completă și 5 milioane ruble drept compensație materială. Dacă lasă armele jos și se predau voluntar, vor primi bani care sunt strânși de liderii industriei IT globale. Oferim militarilor ruși posibilitatea de a începe o viață nouă. Oricine refuză să fie ocupant va aduce pacea mai aproape. Pentru cei care aleg calea ocupantului, nu va exista milă”, se arată în postarea ministrului Apărării.

Oleksi Reznikov mai spune că în 4 zile de război peste 5300 de ruși și-au pierdut viața. Sute de soldați și ofițeri inamici au fost capturați, iar mulţi dintre ei sunt foarte tineri.

”Kremlinul îi transformă în infractori, îi transformă în criminali. Unii dintre ei au fost înșelați, alții au fost spălați pe creier de propagandă sau intimidați”, mai spune Reznikov.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.