Se testează VAR-ul în Liga 1! Premieră la Voluntari – CFR Cluj

Data:

Sitemul de arbitraj video (VAR) ar urma să fie implementat în România la finalul acestui sezon. Răzvan Burleanu a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă în luna decembrie, că primul meci care va beneficia, cu certitudine, de asistență video, va fi Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

„Până în prezent, tot planul stabilit a fost implemenetat, nu avem nicio zi de întârziere. Toți cei trei parteneri, FRF, LPF și deținătorul de drepturi TV și-au respectat angajamentele în implementarea tuturor acțiunilor în această perioadă de timp.

În ianuarie putem trece la următoarea fază, o să avem jocuri live, dar fără contact cu arbitrul din teren. În luna aprilie vom avea primele meciuri în care VAR-ul va fi testat in integralitatea sa. Pot să vă spun că primul meci, cu certitudine, care va beneficia de VAR, va fi Supercupa României, din iulie 2022”, a spus Răzvan Burleanu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.