Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara este pregătit să asigure asistenţă medicală răniţilor din Ucraina

Data:

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara a anunţat, marţi, că este pregătit să asigure asistenţă medicală, la nevoie, răniţilor din zona de conflict din Ucraina.

“Spitalul nostru este pregătit pentru a primi răniţi în orice moment. La nivelul spitalului sunt luate toate măsurile necesare în vederea asigurării, la nevoie, a asistenţei medicale răniţilor. Activitatea noastră medicală funcţionează zi de zi, pe echipe operatorii, astfel încât în orice moment să fim în măsură să ne executăm misiunea”, a anunţat unitatea medicală militară, pe facebook.

Spitalul Militar din Timişoara are capabilităţile necesare pentru a interveni şi asigura asistenţă medicală chirurgicală răniţilor, având paturi disponibile şi posibilitatea de a le suplimenta în funcţie de dinamica numărului de pacienţi sosiţi. Totodată, are asigurate stocurile de medicamente şi necesarul de materiale sanitare pentru a face faţă oricăror solicitări şi nevoi.

În semn de solidaritate, pentru răniţii din Ucraina, la nivelul spitalului s-a făcut un apel la cei care doresc să doneze sânge, să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, situat pe strada Martir Marius Ciopec 1. Programul de donare sânge este de luni până vineri, în intervalul orar 7,30-17,30.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

The Carnival în Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara devine gazda unui eveniment care aduce laolaltă muzica anilor 1990 şi 2000, gastronomia şi divertismentul, în cadrul The Carnival, care se va desfăşura în perioada 20 - 22 mai.

Universitatea Politehnica Timișoara a inaugurat primul laborator 5G Nokia

În cadrul parteneriatului strategic dintre Nokia și UPT, început acum mai bine de 30 de ani, prioritățile au fost permanent sprijinirea învățământului și cercetării avansate în domeniul tehnic și o mai bună integrare între mediul academic și mediul de afaceri.