Forţele de Operaţiuni Speciale ucrainene anunţă că nu vor mai lua prizonieri: Toţi veţi fi sacrificaţi ca porcii

Data:

Nu vor mai exista artilerişti ruşi captivi, a avertizat conducerea Forţelor de Operaţiuni Speciale ale Forţelor Armate Ucrainene (SOF). SOF anunţă că artileriştii ruşi nu vor mai fi luaţi prizonieri după ce armata rusă invadatoare a bombardat zone rezidenţiale și a ucis sute de civili neînarmați.

„Frăţia SOF trimite salutări artileriştilor ruşi! Aţi reuşit: după ce aţi bombardat oraşele noastre paşnice, rudele şi copiii în cel mai brutal mod – voi, viermii, aţi devenit ţinta noastră principală (…). De acum înainte, nu vor mai fi artilerişti ruşi captivi. Nicio milă, niciun ‘te rog, nu mă ucide, mă predau’.

Toţi veţi fi sacrificaţi ca porcii indiferent de poziţie: comandant, şofer, cel care ţinteşte pistolul.”

SOF a raportat că adună informaţii despre cei care au efectuat atacuri asupra clădirilor rezidenţiale, grădiniţe, şcoli şi spitale: „Avem deja informaţii despre tine. Şi dacă am ratat încă pe cineva, este o chestiune de minute până când eşti detectat.”, mai transmite SOF.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.