Se caută voluntari în Arad pentru împachetarea și etichetarea produselor ce vor fi trimise la Kiev

Data:

Arădenii s-au dovedit extrem de solidari cu drama ucrainienilor și în doar câteva zile s-au adunat foarte multe produse, iar în următoarele zile vor mai sosi altele, iar voluntarii nu mai fac față sortării. Așa că un grup numit,, AGCN – Arădeni pentru Ucraina”, solicită sprijinul celor care doresc să dea o mână de ajutor.

,,Am fost contactată pentru a găsi voluntari la împachetat și pus etichete pe cutiile cu medicamente și de prim ajutor care vor pleca la Kiev”,spune o arădeancă într-o postare pe grupul repectiv.

Produsele vor veni cel tarziu vineri, deci va fi nevoie de ajutor vineri după masă și sâmbătă .

Așa că, arădenii care doresc să ajute, o pot face și altfel nu doar prin donații de alimente și bani, pot deveni volunatari la centrele de colectare, pentru sortarea alimentelor și pachetelor donate. Informații suplimentare se pot găsi pe grupul ,,AGCN – Arădeni pentru Ucraina”

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș, în județul Arad

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție, a arătat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în discuțiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș (Arad), cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.