Sună sirenele în Râșnov. Nu vă alarmaţi, e doar un exerciţiu

Data:

Joi, 3 martie, vor suna alarmele la Râşnov. Autorităţile spun că e doar un exerciţiu şi îndeamnă la calm. „Având în vedere dispoziţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor, privind protecţia civilă, în data de 3 martie 2022, pe raza oraşului Râşnov vor avea loc verificări ale sirenelor de alarmare a populaţiei. Verificarea va avea loc în intervalul orar 10.00 – 12.00 şi este vorba despre un EXERCIŢIU.

Vor avea loc impulsuri scurte şi vor fi făcute în toate locaţiile în care există astfel de sisteme”, au transmis reprezentanţii Primăriei Oraşului Râşnov.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.