Tabără mobilă trimisă de ISU Alba, în județul Maramureș

Data:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia, a trimis miercuri noaptea, o tabără mobilă, alături de alte echipamente, în județul Maramureș, în sprijinul refugiaţilor din Ucraina, unde va fi operaționalizată la nevoie.

Tabăra este deservită de 6 pompieri militari, care poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, aceasta fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/dirijarea circuitului persoanelor, precum și o bucătărie rulantă.

Reamintim ca alți 5 pompieri ai ISU Alba se află de 5 zile în proximitatea Vămii Siret din județul Suceava pentru acordarea de sprijin cetățenilor Ucraineni ajunși în țara noastră.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.