Serialul „South Park” râde de Vladimir Putin în cel mai recent episod

Data:

De la lansarea sa în 1997, „South Park” este celebru pentru capacitatea sa de a reacţiona foarte rapid la actualitate. Miercuri, creatorii seriei animate au reiterat exerciţiul dezvăluind noul episod dedicat războiului din Ucraina, la doar o săptămână de la începutul ostilităţilor. 

Intitulat „Back to the Cold War” (Revenirea la Războiul Rece), acest episod din al 25-lea sezon menţionează o ameninţare de război nuclear în lume şi râde de preşedintele rus Vladimir Putin. 

În ceea ce priveşte pericolul unui potenţial război, consilierul de orientare în şcoala elementară din South Park, Mackey stârneşte teamă în rândul elevilor realizând cu ei exerciţii de siguranţă în cazul unei bombe nucleare în incinta şcolii.

De asemenea, el cere şcolii să finanţeze construirea unui adăpost anti-atomic şi speră să cumpere casete cu filme vechi de spionaj din anii 1980 precum „Jocuri de război” sau „Invazia roşie”, care imaginează al Treilea Război Mondial. 

Deodată, în mijlocul intrigii, preşedintele rus îşi face apariţia şi dansează cu bustul gol în biroul său. El este reprezentat bătrân şi mai agresiv pentru că „nu mai este la fel de viril ca înainte”. 

Datorită rapidităţii de producţie a desenului animal, „South Park”, care se află deja la sezonul 25, este primul serial care abordează subiectul războiului din Ucraina. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.