fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEUn sătmărean a murit într-o hală dezafectată din Satu Mare

Un sătmărean a murit într-o hală dezafectată din Satu Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit de către pompieri decedat, vineri, în urma unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată din municipiul Satu Mare.

Potrivit precizărilor făcute pentru mass-media de Bianca Timiş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, la incendiul izbucnit la o hală dezafectată de lângă Liceul Steinhardt, din Satu Mare, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, la faţa locului deplasându-se şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

După lichidarea incendiului, în hală a fost identificat un bărbat, decedat.

„Victima este un bărbat, de 56 de ani, declarat decedat de către medicul ambulanţei”, precizează sursa citată.

Cauza probabilă de producere a incendiului este focul deschis în spaţii închise.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel