CFR Călători a deschis în Gara de Nord o casă de bilete prioritară pentru refugiaţii din Ucraina

Data:

CFR Călători a deschis în Gara de Nord din Bucureşti o casă de bilete prioritară pentru refugiaţii din Ucraina, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

“Pentru simplificarea tranzitului persoanelor refugiate din Ucraina şi pentru a veni în sprijinul acestora, CFR Călători a deschis în Gara de Nord din Bucureşti o casă de bilete prioritară. Această casă funcţionează 7 zile din 7”, conform programului caselor de bilete din Gara de Nord.

De la începutul războiului din Ucraina, peste 172.000 de ucraineni au intrat pe teritoriul României, dintre care aproape 115.000 au ales să plece spre alte țări. Sunt 1897 de solicitări de azil, iar în cele șase centre de azil se află 250 de cetățeni ucraineni.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro