Aiud: Fiind în stare de ebrietate, și -a incendiat propria locuință

Data:

O casă de locuit din municipiul Aiud, a fost distrusă de un incendiu, care a izbucnit duminică dimineața.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Aiud, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost pus chiar de proprietarul locuinței, care se afla în acel moment în stare de ebrietate.

Incendiul a distrus două dintre camerele locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.