Au intrat în casă peste un bărbat și l -au tâlhărit. Doi tineri din Cugir, reținuți de polițiști

Data:

Doi tineri din Cugir vor fi cercetați, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. În sera zilei de 3 martie cei doi ar fi pătruns în locuința unui cetățean din comuna Ighiu și, folosindu-se de amenințări și violență, i-ar fi sustras două telefoane mobile.

La data de 4 martie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galde de Jos, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Cugir, au identificat și reținut doi tineri, de 19 și 23 de ani, din Cugir, care sunt bănuiți de săvârșirea unei fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliția a fost sesizată în seara zilei de 3 martie 2022.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 3 martie 2022, în jurul orei 21,30, având fețele acoperite, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 65 de ani, din comuna Ighiu, i-ar fi cerut banii și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Pentru că victima ar fi refuzat să le dea banii, cei doi l-ar fi agresat, iar ulterior l-ar fi deposedat de două telefoane mobile după care ar fi părăsit locuința acestuia.

În cursul zilei de ieri, 5 martie, cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.