Imaginea războiului lui Putin. Un bebeluş din Kiev, scos de sub mormane de moloz

Data:

O imagine surprinsă în Kiev, la scurt timp după bombardamente, arată un copil salvat de un soldat ucrainean din dărâmăturile unui bloc.

Imaginile sfâșietoare au fost surprinse la Irpin, cartier situat la periferia capitalei asediate, acolo unde au fost confirmate pagube importante aduse zonelor civile puternic populate, cu mormane de moloz și mașini arse surprinse în depărtare, scrie Daily Mail.

Un soldat ucrainean a fost surprins salvând un copil mic dintr-o zonă complet devastat, în timp ce alte fotografii au arătat o femeie îngrozită trecând pe lângă o casă în flăcări.

Blocuri distruse, oameni răniți și gări pline ochi, în timp ce sute de mii de persoane încearcă să fugă din calea bombelor lansate de armata rusă. Așa arată Ucraina la 11 zile după ce Putin a dat ordin ca țara să fie atacată.

Bombardamentele rușilor au lovit un bloc din orașul ucreainean Chuhuiv, regiunea Harkov. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată blocul distrus și oameni plini de sânge.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.