O luptătoare din Ucraina a luat microfonul și i-a transmis cuvinte grele lui Vladimir Putin chiar de pe ringul UFC

Data:

De când Rusia a început invazia din Ucraina, sportivii ucraineni au încercat să combată acțiunile dictate de Vladimir Putin (69 de ani).

Liderul de la Kremlin are parte de susținători din ce în ce mai puțini, întrucât chiar și cei considerați apropiații lui l-au numit criminal de război. Acum, a venit rândul unei luptătoare UFC din Ucraina să îi transmită un mesaj foarte dur lui Putin.

O luptătoare din Ucraina a luat microfonul și i-a transmis un mesaj dur lui Vladimir Putin chiar de pe ringul UFC
După ce a învins-o pe Mariya Agapova, ucraineanca Maryna Moroz a ținut să ia microfonul și să transmită un mesaj.

Printre lacrimi, luptătoarea a recunoscut că familia sa este extrem de afectată și i-a trimis un mesaj dur lui Putin, care n-a putut fi transcris decât parțial, din cauza cuvintelor dure folosite de Moroz.

“Familia mea e în Ucraina. M-am îngrijorat, am plâns, pentru că familia mea se află într-o situație foarte grea. Mulțumesc tuturor care mi-au dat mesaje, pentru că săptămâna asta e fost foarte grea. Îmi vine să plâng din cauza războiului.

E o perioadă dificilă pentru Ucraina. Vreau să-mi susțin țara, președintele, întreaga armată a Ucrainei, și vreau să spun că nu îmi doresc război. Vladimir Putin, du-te naibii! Eu îmi iubesc țara. Ia-ți mâinile de pe Ucraina”, a transmis luptătoarea, conform Daily Mail.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat reintroducerea perioadei de efectuare a controalelor la frontiera internă de stat până la 11 noiembrie 2022.