Scandal într-o familie din Aiud: Bărbat reținut, după ce și-a amenințat soția și și-a agresat fiul

Data:

Un scandal a izbucnit sâmbătă, într – o locuință din municipiul Aiud. Un bărbat fiind orbit de aburii alcoolului, acesta și-a amenința soția, iar pe fiul său l -a agresat în momentul când băiatul, a încercat să își apere mama.

Bărbatul violent a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar acesta se va alege și cu mai multe dosare penale pe numele său.

La data de 5 martie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că soțul său s-ar fi manifestat violent și ar fi amenințat-o cu moartea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în după amiaza zilei de 5 martie, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi avut un comportament violent, ar fi amenințat-o, pe soția sa, cu moartea și ar fi încercat să o agreseze, împrejurare în care l-ar fi lovit, în umăr, pe fiul său, un tânăr de 18 ani, care a intervenit pentru a-și proteja mama.

Față de bărbat, a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost îndepărtat, imediat, din locuință pe numele său fiind întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

După aproximativ 3 ore, bărbatul s-a întors la locuința familiei, a făcut din nou scandal și a spart un geam, fiind identificat, de polițiști, în flagrant delict.

I-a fost întocmit un nou dosar penal, pentru nerespectarea ordinului provizoriu de protecție și distrugere și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.