15 bărbați celebri vor lansa colecțiile Secuiana 4YOUTH

Data:


Miercuri, 9 martie, de Ziua Bărbatului, Secuiana prezintă cele trei colecții de haine bărbătești realizate de câștigătoarele concursului Secuiana 4YOUTH, desfășurat în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie a acestui an. Lansarea se va face în cadrul unui eveniment de senzație, ce va avea loc la Zabola Estate (Castelul Mikes), unde vor fi prezente 15 personalități din diverse domenii în calitate de ambasadori de brand.


Câștigătoarele concursului de design vestimentar Secuiana 4YOUTH sunt Pál Benadette, Pap Kriszta, Ana-Maria Toma. Colecțiile realizate de ele pe parcursul desfășurării concursului vor fi prezentate atât în cadrul evenimentului, cât și public pe rețelele de socializare Secuiana. Cele mai îndrăgite și solicitate modele dintre cele cincisprezece vor intra în producție de masă și vor sta la baza liniei vestimentare lansate cu ocazia colecțiilor de toamnă-iarnă.


La evenimentul de lansare vor participa cincisprezece personalități care au acceptat provocarea de a deveni ambasadori de brand. Este vorba despre actorii trupei Studio M – Deák Zoltan, Szekrényes László și Veres Nagy Attila, pictorul Ramon Grosos, cântărețul Adrian Nour, stand up comedianul Victor Drăgan, fotbalistul Niczuly Roland, muzicianul Marius Popa, actorii Vlad Logigan și Vlad Benescu, ciclistul Gabi Orbán, muzicianul Marcel Lovin, jucătorii de hochei Danalizi Vilmos Gergő și Ferencz Szilárd, balerinul Adrian Scrimint și actorii de improvizație Doru Cătănescu și Teo Ghiță. Invitatul de onoare al evenimentului va fi Alexandru Tomescu iar prezentator va fi Alex Bogdan!
Fiecare dintre cei cincisprezece ambasadori de brand va prezenta câte o ținută. Spectacolul colectiv al acestora va fi difuzat live pe pagina de Facebook “Secuiana”, astfel încât să poată fi urmărit de un număr cât mai mare de spectatori.


Secuiana este o companie producătoare de haine bărbătești fondată în 1968 care, în prezent, se află în plin proces de reînnoire, după ce s-a modificat componența acționariatului majoritar. Respectând tradiția, luând din experiența trecutului tot ce e mai bun și păstrând calitatea cu care și-au obișnuit clienții, cei de la Secuiana sunt gata să ducă brandul la următorul nivel.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primarul din Barcani, județul Covasna, premiază cu 100 de lei persoanele care prezintă probe cu cetățeni care aruncă iresponsabil gunoiul

Primarul comunei Barcani, din județul Covasna, Nicolae Pastor, a anunțat că persoanele care îi arată dovezi clare, fotografii sau videoclipuri, cu persoane care aruncă gunoaie în comună va primi, din salariul său, 100 de lei, informează Covasna Media. Amenda pentru aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor este între 1.000 și 2.500 de lei.

Prelevare de organe la SJU din Sfântu Gheorghe

Medicii prelevează, sâmbătă dimineaţă, organele tânărului de 17 ani care va fi donator pentru fetiţa de 5 ani internată la Institutul Fundeni cu Boala Wilson. Operaţia de prelevare are loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Inima va fi transplantată la Târgu Mureş, iar rinichii la Cluj.

Peste 90 de voluntari noi în Asociația de Tineret „Ecou”

Asociația „Ecou” din Sfântu Gheorghe are 93 de voluntari noi în urma recrutărilor derulate la mijlocul lunii aprilie. Astfel, organizația redevine o forță și o voce importantă a tinerilor din oraș.

Fundaţia Comunitară Covasna reia programul de excursii şcolare „Mai mult decât un loc pe hartă”

Fundaţia Comunitară Covasna (HKA) relansează săptămâna aceasta programul „Mai mult decât un loc pe hartă”, prin care finanţează excursii şcolare ce au ca scop socializarea elevilor şi cunoaşterea judeţului şi care a fost întrerupt în urmă cu doi ani din cauza pandemiei.